Hymni KombГ«tar
Rreth flamurit tГ« pГ«rbashkuar,
Me njГ« dГ«shirГ« dhe njГ« qГ«llim,
TГ« gjithГ« Atij duke iu betuar,
TГ« lidhim besГ«n pГ«r shpГ«tim.
Prej lufte veç ay largohet,
QГ« Г«shtГ« lindur tradhГ«tor,
Kush Г«shtГ« burrГ« nuk friksohet,
Po vdes, po vdes si njГ« dГ«shmor.
NГ« dorГ« armГ«t do t'i mbajmГ«,
TГ« mbrojmГ« Atdheun nГ« Г§do vend,
TГ« drejtat tona ne s'i ndajmГ«,
KГ«tu armiqtГ« s'kanГ« vend.
Se Zoti vet e tha me gojГ«,
QГ« kombe shuhen pГ«rmbi dhГЁ,
Po ShqipГ«ria do tГ« rrojГ«,
PГ«r te, pГ«r te luftojmГ« ne.
Sent by Carlos AndrГ© Pereira da Silva Branco
Ваше мнениеКапча